Toast met brie uit de oven

Met deze donkere en regenachtige dagen is het heerlijk om te lunchen met iets warms. Deze combinatie met brie, appel en ui is echt fantastisch. Top het af met nog wat honing en walnoten en je feestje is compleet. Heerlijke warme, zoete en frisse smaken vullen elkaar aan. Daarnaast ook erg lekker om in het klein te maken als toast voor bij de borrel. 

Ingrediënten (2 personen):

  • 2 volkoren boterhammen
  • 1 kleine ui
  • 1 kleine appel
  • 100 gram brie
  • 5 walnoten
  • Syrup gold van Green Sweet Stevia of honing

Bereiding:
Zet de oven aan op 175 graden. Snijd daarna de ui in halve ringen en de appel in schijfjes. Bak de ui en appel even aan in de pan totdat de ui en appel zacht zijn. Verdeel de appel en ui over het brood. Snijd de brie in kleine stukjes en verdeel dit ook over het brood. Top nog af met stukjes walnoot en leg het brood voor ongeveer 5/10 minuten in de oven. Het is klaar als de brie goed gesmolten is en het brood krokant is geworden. Serveer het brood hierna met syrup of honing naar smaak. Smakelijk

 

Ben je geïnspireerd door dit recept? Op mijn instagram-pagina vind je nog meer recepten en ideeën!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.