Stoofperen tiramisu

Een heerlijk dessert voor tijdens de feestdagen of om te maken met de restjes van de stoofperen. Enkel wat voorbereidingen waardoor je tijdens het dessert alles snel op tafel kunt zetten. Alleen even uit de koelkast halen en de laatste lange vingers erover verspreiden. Een van mijn lievelingsdesserts tijdens de feestdagen!

Lees meer »

Speculaasmousse

Traditioneel wordt het gourmetstel weer uit de kast getrokken met Sinterklaas en sluiten we af met een heerlijk toetje. Deze keer maakte ik een dessert voor pakjesavond in de smaken van het seizoen. De smaken van peer en speculaas zijn perfect om het avondje mee af te sluiten. Dit toetje is super snel in elkaar gezet! Laat je de crumble weg dan is het letterlijk in 5 minuten klaar.

Lees meer »

Sinaasappelmousse met perzik

Een nagerecht vind ik onwijs lekker, maar dat is vaak niet heel gezond. Afgelopen kerst probeerde ik een nieuw recept te maken, dat net iets gezonder is dan de gebruikelijke mousse recepten. Een combinatie van yoghurt, slagroom en fruit gereserveerd in een glaasje.

Lees meer »

Stoofperen

Op winterse dagen vind ik het heerlijk om stoofperen te eten. Bij het ontbijt of de lunch in de kwark, als tussendoortje en als nagerecht bij het eten. Een heerlijke warme en zoete smaak! Een makkelijk recept waar alles binnen 10 minuten in de pan zit en het daarna alleen nog maar hoeft te stoven. Ben jij ook z'n fan van stoofperen?

Lees meer »